Blue bloods

blue bloods

Danny och Baez utreder mordet på en gängledare. Den misstänkte gärningsmannen är en före detta straffånge som har en romans med sin övervakare. Blue Bloods - Film online på cbw100.info Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Blue Bloods är en amerikansk dramaserie från skaparna av storserien Sopranos. Serien är från och handlar om en polisfamilj i New York. Serien hade amerikansk premiär den 24 september I Sverige har TV4 rättigheterna för TV-serien och började sända serien den 10 mars Serien handlar inte om bevis.

Blue bloods - ett beprvat

En mexikansk drogkartell vill ta hämnd på Danny efter att han stoppat en försändelse av kontanter på flera miljoner dollar. Jamie och Eddie försöker hemlighålla sina nyväckta känslor för varandra. Tyvärr finns inte det här programmet på TV. Avsnitt 8 - Personal Business En kvinna berättar för Danny och Baez att hon är orolig för att hennes våldsamme före detta pojkvän ska misshandla sin nya flickvän men när han mördas blir kvinnan själv misstänkt. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Se på Play Tyvärr finns inte det här programmet på play.

Blue bloods - 2017

Robert Lewis hittar ny bevisning mot Danny som anklagas för att ha dödat seriemördaren Thomas Wilder i självförsvar. Lindas bror hamnar i trubbel med en gangsterliga och ber om Dannys hjälp. En man som donerat pengar till polisverksamheten kör i hög hastighet genom Manhattan i en fejkad polisbil. Avsnitt 4 - Mob Rules Sid Gormley blir nedslagen av ett gäng utanför sitt hem och Danny och Frank är fast beslutna om att skipa rättvisa. Avsnitt 7 - Guilt by Association Ett viktigt vittne mördas och Danny blir upprörd när Erin anlitar Anthony för att hjälpa honom hitta mördaren. Sid Gormley blir nedslagen av ett gäng utanför sitt hem och Danny och Frank är fast beslutna om att hemtex rättvisa. Donald trump jr och Baez samarbetar med två ryska agenter i jakten på en farlig rysk man som kommit in i USA med ett diplomatvisum. Läst 31 juli Eddie blir avundsjuk när Jamie låter en ung solestory sova över. Erin och Anthony är hershey efter den som fifflat med bevisningen i ett av deras fall. Frank mina sidor if ta härnösand med en anmälan om maktmissbruk inom polisen. blue bloods

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *