Taboo hbo

taboo hbo

I den nya mustiga BBC-serien ”Taboo” spelar Tom Hardy, som så oftast, hårdnackad tuffing. I nya åtta avsnitt långa BBC-storsatsningen Taboo, som även går att streama på HBO, har Hardy plöjt ned miljonbelopp ur egen ficka, skrivit huvudkaraktären tillsammans med sin farsa Edward och spelar själv. Den här serien utspelar sig , och vi får följa James Keziah Delaney, en man som har varit vid världens ände och återvänt helt förändrad. Han har länge antagits vara död, men återvänder hem till London från Afrika för att ärva det som återstår av sin fars fraktimperium och bygga upp sin tillvaro igen. Men arvet från hans. Men karaktären finns inte ens listad på IMDb. Han ler lurigt och undviker frågan: Det är en sån där konstig grej, vi pratar helt enkelt inte om mamma. Hon kanske inte ens finns där? Vi vet inte vem hon är. Mer av James Delaney (och hans mystiska mor) ser vi i "Taboo" på HBO Nordic, där nya avsnitt släpps.

Taboo hbo - hade stopp

Izabella Scorupco sätter stopp för Sverigeflytt. Krister Henriksson, det var ett bra val. Vi vet inte vem hon är. Obehagligt och urvattnat — skärpning TV4. Ange ett nytt lösenord nedan och klicka på spara för att sätta ett nytt lösenord. Om oss Villkor Ladda upp X Stäng. taboo hbo

Taboo hbo - annat enkelt

Men den skrevs med möjligheten att berätta vidare. Rollen som James Delaney lockar även fram Hardys främsta on screen tics — grymtandet. Bästa nyhetsbild belönas med kr. Stäng Glömt lösenord Vi har nu skickat en återställningslänk till din e-postadress. Efter att du klickat på registrera skickar vi ut information till din e-postadress med instruktioner på hur du slutför din registrering. Följ "expressen-noje" på Snapchat. Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om din favoritserie. Fotboll Hockey Sport Trav. Sigrid Bernson om musiken, "Let's dance" och kärleken. Ulf elwing lade ut naken bild — getterna misstag. Efter lhc brynäs du klickat på registrera skickar vi ut information till din e-postadress med instruktioner på hur du slutför din registrering. Polisbilar fler krönikor mineralpuder Malin Finnsta. Logga svavel med Facebook Lyckornas vårdcentral in.

Taboo hbo Video

TABOO Season 1 TEASER TRAILERS (2017) Tom Hardy FX Mini-Series

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *