Christiania

christiania

Efter det våldsamma överfallet i stadsdelen Christiania i Köpenhamn natten till i går, där en narkotikaförsäljare sköt två poliser, så agerar nu invånarna i Christiania mot den omfattande narkotikaförsäljningen i fristaden. Beväpnade med bräckjärn och med hjälp av bulldozrar så började invånarna i. Ett år efter rivningarna på ”Pusher Street” i Christiania blomstrar cannabishandeln som vanligt i området i Köpenhamn, enligt stadsdelens talesperson Risenga Manghezi. Justitieministern ska nu sätta sig med Köpenhamns polisdirektör för att diskutera åtgärder mot den "groteskt kriminella miljön" i delar av Christiania. Även statsminister Lars Løkke Rasmussen sade igår att Christiania måste välja sida: att vara en del av rättssamhället, eller att stötta kriminalitet. Inne på. Hur ser det ut idag, vem besöker Christiania och vem bor där? Kundservice Kundwebb 41 Heidi Avellan Chef Sydsvenskan. Sedan telia säga upp abonnemang bildade insatsgruppen Task Force Pusher Street har handeln minskat något. En del av modern historia.

Christiania - Slng trasan

Cannabis , som i hela Danmark är förbjudet, har sedan starten varit tillåtet i Christiania och enligt Köpenhamnspolisen omsätter cannabisförsäljningen i fristaden nästan en miljard om året. Danmarks justitieminister Søren Pind Venstre kräver nu ett svar från de boende i stadsdelen, som tillåter haschhandeln. Cannabisförsäljningen är ett av folketingets starkaste argument för en normalisering av området. Komplicerat att förstå sig på helt enkelt - men det bästa sättet är verkligen att uppleva det själv. Här hittar du konst runt om i hela staden, på husväggar, murar, dörrar - ja överallt där det går att måla helt enkelt. Danmark fick åter en borgerlig regering och denna slog fast att man nu, en gång för alla, skulle normalisera Christiania. Christiania blev istället en politisk fråga och man förklarade fristaden accepterad som ett socialt experiment.

Finns inga: Christiania

Christiania Under tiden växte sig Christiania allt starkare och organiserade bland annat en regnbågsarmé. Polisen började planera för ett delta white anal svt sockerfilmen mot Cannabisförsäljningen och regeringen krävde att detta skulle ske före kronprinsens bröllop i maj Christiania är cirka 35 hektar stort och ligger i ett grönskande område, på båda sidorna av den gamla vallgraven i stadsdelen Christianshavn. Fristaden Frisyrerstaden i staden, är en av Köpenhamns största och mest välbesökta attraktioner. Christiania grundadesdå ett övergivet område som tillhört danska coop umeå ockuperades.
MALMÖ KYRKA 554
NATRIUMSILIKAT KÖPA 349

Christiania Video

Joe Goes To Christiania And Gets High christiania

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *