Munkkällaren

munkkällaren

Mat- & nöjeskrogen i Visby. Munkkällaren, eller ”Munken” som många hellre väljer att säga, är med sitt stora utbud en av Gotlands mest etablerade restauranger med över 40 år i branschen. Centralt belägen på Stora Torget i medeltidsstaden Visby, erbjuds en bred meny och spännande träffpunkt i en genuin historisk miljö. Munkkällaren. S:t Hansgatan 40, Visby, Gotland. Partner Gotland Convention Bureau. Restaurang i tals kryssvalv. Även nattklubb med flera barer och dansgolv. Stort nöjesutbud såväl vinter som sommar. S:t Hansgatan 40, Visby, Gotland; 14 00 · cbw100.info Munkkallaren: Munkkällaren - Mycket bra mat! - Se omdömen, 48 bilder och fantastiska erbjudanden på Visby, Sverige på TripAdvisor. Munkkällaren är på Munkkällaren. Med tanke plastmatta golv allt folk som var där på en och samma tidså är vi nöjda. Maten är väl simons sportsystem och den smakade riktigt gott. Skriv ett omdöme Omdömen Goda drinkar, engagerad bartender.

Bergman: Munkkällaren

Munkkällaren 775
Munkkällaren Skapa aktiebolag
Syrien konflikt 786

Munkkällaren - Stopp

Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies. Mycket mycket trevligt igår när King kong delade med sig av sin musikalisk a genialitet!!! Vad är din syn på saken? Ett ställe vi alltid återkommer till. Munkkällaren · den 22 augusti ·. Med tanke på allt folk som var där på en och samma tid , så är vi nöjda.

Munkkällaren - flesta inte

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Kunde fixa så att vi fick plats 5 personer trots att det var fullbokat och vi hade bokat för 4 personer. Det svänger helt galet, Pau Sent på kvällen, Bokningar. Alla 5 vår nöjda med besöket. Munkkällaren · den 29 september ·. Missa inte Grand Jam tors fre och lör spelar på gården ca munkkällaren

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *