Sortergård jönköping

sortergård jönköping

På måndagen slog Jönköpings kommuns nya sortergård upp portarna på Råslätt. Det är en toppmodern anläggning på kvadratmeter – fem gånger så stor som den gamla. – Ja, den är ju kanon. Jag vare nere på den gamla, så jag fick ju vända där och åka hit i stället, säger Stefan Grahn när han. Nu öppnar nya sortergården. Råslätt På måndag öppnar Jönköpings modernaste sortergård, på Råslätt. — Personalen är jättenöjda att komma till den här fräscha arbetsmiljön. Det blir ett lyft för besökarna också, säger Josefin Mattsson, enhetschef på avfallsverksamheten i Jönköping. Publicerad 1 mars. Om företaget JÖNKÖPINGS KOMMUN, SORTERGÅRD i Jönköping. sortergård jönköping

Sortergård jönköping - Tnk dig

Artikel 2 av 9. Vi samlar in textil på alla sortergårdar Vi samarbetar med Human bridge stiftelse och kommunens egen arbetsmarknadsavdelning för att mer textil ska kunna samlas in för återanvändning och återvinning. Vi samarbetar med Human bridge stiftelse och kommunens egen arbetsmarknadsavdelning för att mer textil ska kunna samlas in för återanvändning och återvinning. Alternativet, annan orsak, var också angett som ett alternativ och av fritextsvaren kan man utläsa att många som valde detta alternativ åkte till andra sortergårdar för att de där kunde lämna allt avfall på samma plats och vid samma tillfälle. Där kan du lämna in saker som kan återanvändas. Sedan är det ju gott om plats, säger Susanne Argus, som kastade grejer efter en flyttstädning. Här byggs Sveriges modernaste sortergård Efter lång planering och politiskt motstånd öppnar Jönköpings nya moderna sortergård på Råslätt på måndag.

Sortergård jönköping - lgenheter

I vår kommun finns cirka 40 återvinningsstationer. Matavfallet tas om hand och blir biogas och biogödsel. Allt sorterat tas tillvara Papper, well, metallskrotskrot och glas går till återvinning och träet gör vi bränsle av. Papper, well, metallskrotskrot och glas går till återvinning och träet gör vi bränsle av. Artikel 2 av 9.

Sortergård jönköping Video

2013-10-24 Kommunfullmäktige i Jönköping

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *