Spansk vattenhund

spansk vattenhund

Spansk vattenhund. Perro de agua espanol. Historia - Användningsområden - Karaktär - Att leva med rasen. En oerhört snabb, arbetsvillig och anpassningsbar hund. Vill du veta mer om Spanska vattenhundar? Här hittar du tips och fakta om Spansk Vattenhund. Grupp 8 Stötande hundar, apporterande hundar och vattenhundar. Historik. Perro de agua español är en gammal ras som funnits länge i Spanien. Den har samma ursprung som franska barbet. Utseendet och arbetsuppgifterna varierade beroende på var i Spanien den levde. Man talar om tre olika typer eller blodslinjer.

Spansk vattenhund Video

Spansk vattenhund hoppar En teori är att hundarna härstammar från ontech och kom till Spanien med den muslimska invasionen år Utöver sina traditionella bruksområden används den också som narkotikahund och räddningshund både i ruiner och i vatten. Grupp 8, sektion 3 Vattenhundar. I hemlandet Spanien testar man herde- jakt- och vattenhundsegenskaperna genom funktionsprov och där används den av brandmän spinach räddningsmanskap, samt av polisen som skyddshund. Tåg-förmåga På grund av sitt behov av mänskliga relationer och iver att imponera och vänligen ägaren, svarar den spanska vattenhund allmänhet väl till grundutbildning köpa nintendo aktier kommandon.

Spansk vattenhund - grundlggs olika

Förhållandet mankhöjd och kroppslängd skall vara 8: Brukshundar  · Gruppindelning av hundraser  · Hundrastyp. Utseende och karaktär Rasen ska vara rustik, långskallig, tämligen långsträckt, atletiskt byggd med väl utvecklad muskulatur från regelbunden motion. Internationellt blev rasen godkänd och samtidigt blev den också godkänd i Sverige. De skiljer sig åt med pälsstruktur, färg och storlek. Vanliga Hälsoåkommor Medan den spanska vatten Dog är vanligtvis känd som en frisk och rejäl ras, lider de av ett fåtal hälsoproblem, inklusive:

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *